Seluruh Kawasan

Johor, MY.

}

9.00 - 18.00

Setiap Hari

WHATSAPP SEKARANG

011-3255 1000

Terdapat banyak syarikat khidmat pindah rumah di Lembah Kluang, tetapi anda pasti tertanya-tanya khidmat sewa lori manakah yang sesuai untuk dipilih bukan? Dalam berpindah rumah anda mempunyai beberapa risiko yang tidak dapat dielakkan seperti kerosakan barangan, kehilangan mahupun kelewatan masa. Oleh itu, terdapat banyak aspek-aspek yang perlu dipertimbangkan selain nilai harga.

Servis pindah rumah di Kluang Malaysia

Tips Ringkas Memilih Servis Lori Pindah Rumah

Bagi memastikan anda mendapat khidmat pindah yang menyediakan segala keperluan anda inginkan, anda di nasihatkan untuk mempertimbankan segala aspek berikut:

Nilai Harga

Servis pindah rumah di Kluang Padu

Bergantung kepada jumlah keseluruhan barangan yang ingin dipindahkan, jarak antara dua lokasi dan juga kecekapan perkhidmatan, setiap syarikat akan mengenakan harga yang berbeza-beza.Ini menunjukkan pentingnya untuk memilih beberapa senarai sebut harga dari syarikat yang berbeza bagi memastikan anda tidak membayar lebih dari apa yang sepatutnya. Anda juga harus meneliti perbezaan sebut harga mereka, di mana sesetengah syarikat mungkin mengenakan kadar untuk khidmat pembungkusan, insurans dan pembungkusan barangan sementara syarikat lain menawarkan khidmat tersebut secara percuma.

Kepakaran dalam memisah, membungkus dan memasang

Servis pindah rumah di Kluang 2019 2020

Pakar dalam memisahkan, membungkus dan memasang perabot adalah sangat penting bagi perpindahan atas dua sebab utama. Pertama, pembungkusan mestilah sempurna dengan menambah lapisan pelindungan pada barangan anda apabila terdapat keadaan perjalanan yang berbonggol dari kediaman lama ke tempat baru. Kedua, kepakaran dalam bidang ini dapat menjimatkan masa pembungkusan, pemasangan dan pemisahan bagi membolehkan anda mendapat lebihan masa bagi situasi yang tidak dijangka contohnya kesesakan lalu lintas yang melambatkan proses perpindahan.

Keselamatan dan pelindungan barangan ketika berpindah

Servis pindah rumah di Kluang 2020 2019

Perkara yang perlu dielakkan sekali ialah kerosakan atau kehilangan barangan, kerana barang yang rosak tiada gantian. Bagaimana sekiranya foto yang menyimpan segala kenangan berharga anda hilang selamanya? Kerana itu, anda harus periksa khidmat mereka samada mempunyai rekod jejak bagi tujuan perlindungan.

Syarikat yang dipercayai

Servis pindah rumah di Kluang 2020 dan 2019

Sesetengah kejadian yang berlaku apabila khidmat mereka tidak mengikut tarikh dan masa yang dijadualkan atau syarikat hanya menghantar seorang pekerja sahaja di mana ianya tidak mencukupi bagi perpindahan anda. Anda harus mengesahkan kesemua butiran ini sebelum menandatangani perjanjian perkhidmatan.

Kemesraan pekerja

Servis pindah rumah di Kluang Terbaik

Aspek ini tidaklah begitu penting tetapi ia adalah elemen yang bagus jika ada. Apabila anda melihat wajah yang mesra, anda akan merasa lebih selesa untuk bekerjasama dan meminta bantuan. Berpindahlah dengan aman tenteram, mudah dan tiada tekanan berpindah bersama Senang Pindah.

Servis Pindah Rumah Terbaik Di Kluang, Johor Dari My Lorry

Servis pindah rumah di Kluang 2019 dan 2020

Bagi anda yang mencari perkhidmatan sewa lori terbaik di Kluang Johor, apa kata gunakan servis dari My Lorry. My Lorry merupakan syarikat milikan bumiputra sepenuhnya yang mempunyai pengalaman lebih daripada 5 tahun di dalam bidang ini yang beroperasi di Kluang, Johor. My Lorry menawarkan perkhidmatan penghantaran & pemindahan barang sama ada rumah, pejabat ataupun makanan ke seluruh semenanjung Malaysia.

Antara Perkhidmatan Yang Ditawarkan Oleh My Lorry Termasuklah :

Servis pindah rumah di Kluang Selamat
 • Lori sewa pindah rumah / bilik / pejabat / kedai
 • Lori sewa pindah gudang / kilang
 • Lori sewa hantar barang katering / butik pengantin
 • Lori sewa pindah mesin / signboard
 • Lori sewa hantar barang pertanian / baja / benih pokok
 • Lori sewa buang sampah
 • Lori sewa hantar motosikal / kereta

Jenis Pengangkutan Yang Ditawarkan Dari My Lorry

Kemudahan pengankutan dari My Lorry termasuklah lori sewa yang diselenggarakan baik iaitu lori 1 tan, 3 tan, 5 tan dan Pacuan 4 Roda (4×4) digunakan untuk servis pindah rumah dan pindah pejabat di kawasan Kluang dan dan kawasan berhampiran.

LORI 1 TAN

Servis pindah rumah di Kluang 2019

Sesuai pindah bilik, atau barang dalam kuantiti yang sedikit. Ketinggian barang kurang dari 5 kaki.

LORI 3 TAN

Servis pindah rumah di Kluang Pantas

Sesuai untuk pindah rumah atau barang dalam kuantiti yang banyak. Penggunaan lori bonded atau box disarankan supaya barang anda lebih selamat terutamanya waktu hujan.

LORI 5 TAN

Servis pindah rumah di Kluang Hebat

Sama seperti lori 3 tan. Sesuai untuk pindah rumah atau barang dalam kuantiti yang banyak. Penggunaan lori bonded atau box disarankan supaya barang anda lebih selamat terutamanya waktu hujan.

PACUAN 4 RODA (4×4)

Servis pindah rumah di Kluang Dipercayai

Sesuai pindah bilik, atau barang dalam kuantiti yang sedikit.

Pakar Penghantaran Dan Pemindahan Barang Di Kluang Johor

Servis pindah rumah di Kluang di Malaysia

Setiap daripada anggota pasukan My Lorry telah dilatih secara professional dalam mengendalikan dan menjaga barangan para pelanggan. Dengan adanya gerak kerja yang sistematik, pengurusan yang cekap dan komitmen total dari semua kakitangan, syarikat My Lorry telah berjaya menepati kehendak pelanggan dan menawarkan perkhidmatan yang terbaik.

Lokasi penghantaran & memindah barang My Lorry :

Servis pindah rumah di Kluang di Johor
 • Kuala Lumpur
 • Putrajaya
 • Selangor
 • Perak
 • Kedah
 • Negeri Sembilan
 • Melaka
 • Johor
 • Pahang
 • Pulau Pinang
 • Kelantan
 • Terengganu
 • Perlis
 • Pulau Langkawi

MyLorry Turut Menawarkan Perkhidmatan Pembungkusan Barangan Pindahan

Servis pindah rumah di Kluang Power

Pihak Syarikat My Lorry menawarkan perkhidmatan pembungkusan yang akan dijalankan oleh kakitangan yang telah pun mempunyai pengalaman dalam bidang tersebut. Setiap barangan yang perlu melalui proses pembungkusan akan dibungkus dengan sempurna bagi memastikan ianya tidak rosak semasa dalam perjalanan ke destinasinya. Syarikat juga mempunyai tenaga kerja terlatih bagi pengendalian barangan mudah-pecah, peralatan computer serta perpindahan peti besi (safe box)

Keadaan Lori Pindah Rumah Terbaik Dan Telah Di Selenggara

Servis pindah rumah di Kluang Terhebat

Untuk menjamin keselematan para pekerja dan barang pelanggan, setiap lori yang digunakan akan diservis terlebih dahulu. Lori dibersihkan dan dipastikan selamat sebelum dimuatkan dengan barang-barang. Pemeriksaan perlu dilakukan bagi mengelakkan sebarang masalah yang mungkin timbul semasa dalam perjalanan ke destinasi yang dituju. Di maklumankan, setakat ini belum pernah lagi pelanggan My Lorry mengadu ada masalah barangan rosak, penghantaran lambat atau lain-lain kerana mereka sangat cekap melakukan kerja

Lihat Apa Kata Pelanggan My Lorry :

Servis pindah rumah di Kluang Dikenali
Servis pindah rumah di Kluang Johor
Servis pindah rumah di Kluang 2020

Dapatkan Servis Pindah Rumah Terbaik Dari MyLorry Hari Ini!

MYLorry | Servis Pindah Rumah Terbaik Di Kluang
Hotline :Tekan untuk telefon ( 011-32551000 ) | Tekan Untuk WhatsApp
Facebook : MYLorry
Website : https://www.mylorry.com.my/

TELEFON

v

WHATSAPP