Seluruh Kawasan

Johor, MY.

}

9.00 - 18.00

Setiap Hari

WHATSAPP SEKARANG

011-3255 1000

Jimatkan tenaga dan pindah dengan lebih efektif. Jikalau anda tiada kenderaan pacuan empat roda, van atau MPV, gunakan perkhidmatan lori dan pengangkut. Caj yang dikenakan adalah mengikut jarak dan upah pekerja. Anda boleh menjimatkan lebih masa dan tenaga. Bagi yang tinggal di rumah jenis kondominium, kadangkala lebih berbaloi membayar upah lebih untuk pekerja mengangkat barangan anda. Adakah anda mencari lori sewa di Kulai, Johor? Entry ini khas untuk anda yang ingin berpindah dan mencari servis lori sewa di Kulai, Johor.

Servis Pindah Rumah Di Kulai Johor Bahru

Servis Pindah Rumah Di Kulai dari MyLorry

Servis Pindah Rumah Di Kulai Padu

MyLorry adalah syarikat milik penuh bumiputera yang menawarkan Servis Pindah Rumah profesional secara menyeluruh. Sekiranya anda bercadang untuk berpindah , tetapi mempunyai kekangan masa ,tenaga dan peralatan jangan risau MyLorry adalah pilihan terbaik. Dengan MyLorry, proses tempahan untuk sewa lori dan pindah menjadi mudah. Mereka sangat professional dan mudah untuk berurusan.

Servis MyLorry Adalah Di Seluruh Semenanjung Malaysia

Servis Pindah Rumah Di Kulai 2020

Lokasi utama MyLorry adalah di Kluang, Johor tetapi jika anda ingin menggunakan perkhidmatan mereka di luar kawasan juga boleh. Ini kerana mereka boleh menghantar barang anda ke mana sahaja asalkan alamat penghantaran masih dalam semenanjung Malaysia. Harga rendah pada servis profesional

Kenapa Perlu Memilih Perkhidmatan MyLorry?

Servis Pindah Rumah Di Kulai 2019

MyLorry adalah pakar dalam memberikan perkhidmatan pakej pemindahan yang mudah dan murah untuk memenuhi keperluan khusus anda. Sama ada anda mahu berpindah ke jarak yang dekat atau pun jarak jauh, anda boleh bergantung kepada MyLorry untuk menyediakan servis pemindahan rumah atau servis pemindahan pejabat yang terbaik kepada anda. Anda cuma perlu memberitahu MyLorry apa keperluan anda kepada mereka dan mereka akan menyelesaikan segalanya untuk anda.

Ramai Menggunakan MyLorry Untuk Urusan Pindahan Seperti :

Servis Pindah Rumah Di Kulai Johor
  • Lori sewa pindah rumah / bilik / pejabat / kedai
  • Lori sewa pindah gudang / kilang
  • Lori sewa hantar barang katering / butik pengantin
  • Lori sewa pindah mesin / signboard
  • Lori sewa hantar barang pertanian / baja / benih pokok
  • Lori sewa buang sampah
  • Lori sewa hantar motosikal / kereta

Tiada Masa Untuk Uruskan Barang Pindahan? Serahkan Sahaja Pada MyLorry

Servis Pindah Rumah Di Kulai 2019 dan 2020

Servis MyLorry meliputi khidmat Loading ( Angkat barang ke dalam lori) , Unloading( Turun barang ke rumah baru) dan Rearrange ( Susunan di rumah baru mengikut bilik) . Khas buat pelanggan yang memiliki barangan yang sedikit atau mereka mampu untuk mengemas keseluruhan rumah secara sendiri. Kesemua barangan seperti pakaian , pinggan mangkuk dan buku-buku mestilah dikemas dan dimasukkan ke dalam kotak serta di tanda pada kotak agar memudahkan kerja susunan di rumah baru nanti. Perlu diingatkan bahawa peti ais dan almari-almari perlu dikosongkan bagi mempercepatkan kerja Crew MyLorry. Jangka masa diperlukan untuk selesai semua urusan adalah sekitar 6 jam sahaja.

Nak Sewa Pacuan 4 Roda (4×4) Sahaja? MyLorry Boleh Bantu Anda

Servis Pindah Rumah Di Kulai

Terdapat banyak situasi yang berlaku adalah dimana pelanggan telah mengemas sebahagian barangan mereka dan memerlukan pengangkutan pacuan 4 roda atau dikenali sebagai kereta 4×4 untuk mengangkat barang yang besar seperti peti ais, meja makan, almari dan perabut lainnya. Untuk makluman semua, di MyLorry juga anda boleh sewa kereta 4×4 pada harga yang sangat berpatutan sekali di Batu Pahat ini. Nak hantar motosikal sahaja pun boleh. Tiada masalah asalkan barang tersebut tidak terlalu berat atau terlalu besar melebihi muatan kereta.

My Lorry Turut Menyediakan Khidmat Pembungkusan Barangan (wrapping)

Servis Pindah Rumah Di Kulai 2020 dan 2019

Tiada masa untuk membungkus barang pindahan? Jangan risau. MyLorry ada penyediakan perkhidmatan pembungkusan barangan (wrapping). Mereka akan membungkus barangan anda dengan cermat dan sedia untuk dihantar ke lokasi destinasi. Setiap barangan yang dihantar akan dipastikan selamat dan tak punah sama ada semasa mengangkat ke atas lori sehinggalah diturunkan ke lokasi.

Jom Lihat Pakej Lori Sewa Yang Ada Di MyLorry

Lori 1 Tan

Jika anda hanya memerlukan kapasiti yang kecil, lori 1 tan sesuai untuk disewa. Sewa lori 1 tan dengan pekerja untuk logistik anda.

Lori 3 Tan

Sesuai untuk pindahan barangan yang sederhana besar, atau biasanya rumah apartment perabot penuh. 2 pekerja untuk bantu angkat barang.

Servis Pindah Rumah Di Kulai 2020 2019

Lori 5 Tan

Sesuai untuk kebanyakan proses pindah rumah teres dan yang lebih besar. 4 pekerja untuk proses pemindahan barangan dan perabot.

Pacuan 4 Roda (4×4)

Untuk mengangkat beberapa unit barangan sahaja, kereta pacuan 4 roda sedia membantu. Nak hantar motosikal dan peti sejuk pun boleh.

MyLorry Menawarkan Servis ‘Man Power’ Kepada Pelanggan

Servis Pindah Rumah Di Kulai Terbaik

Ini sangat penting semasa proses pindahan. Barang yang berat dan banyak tidak boleh dilakukan secara sendirian. Kalau perlukan bantuan pekerja untuk mengangkat barang yang berat, anda boleh hubungi team MyLorry. Mereka akan menghantar bantuan man power untuk menolong anda sepanjang proses pindahan dan mengangkat barang. Ini secara tidak langsung dapat menjimatkan tenaga dan masa anda.

Lihat Testimoni Pelanggan MyLorry Dibawah :

Servis Pindah Rumah Di Kulai Malaysia
Servis Pindah Rumah Di Kulai Memudahkan
Servis Pindah Rumah Di Kulai Mudah

Pindah Rumah Dengan Selamat Dari Hubungi MyLorry Harini!

MYLorry | Servis Pindah Rumah Terbaik Di Kulai
Hotline : Tekan untuk telefon ( 011-32551000 ) | Tekan Untuk WhatsApp
Facebook : MYLorry
Website : https://www.mylorry.com.my/

TELEFON

v

WHATSAPP