Seluruh Kawasan

Johor, MY.

}

9.00 - 18.00

Setiap Hari

WHATSAPP SEKARANG

011-3255 1000

Setiap kali nak pindah tidak kira sama ada pindah rumah atau tempat kerja pasti kelam kabut dibuatnya. Pelbagai urusan perlu dilakukan sepanjang proses pindahan. Tak cukup masa dan tenaga dibuatnya. Jangan bimbang! Sebelum berpindah, pastikan anda telah membuat perancangan rapi, senarai barang, packing dengan teratur agar proses perpindahan ke rumah baru akan menjadi lebih mudah tidak memenatkan. Dan yang paling penting, cari lori sewa berhampiran kawasan anda.

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya 2019 2020

Baca Dahulu tips sebelum berpindah agar proses berpindah menjadi mudah dan menyeronokan!

CARI LORI

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Hebat

Atur temu janji dengan syarikat lori agar proses mengangkut barang berjalan mengikut waktu yang ditetapkan. Adalah penting untuk anda pastikan anda mendapat khidmat terbaik dari syarikat lori. Mereka akan menawarkan jenis lori yang sesuai dengan muatan barang pindah anda. Survey beberapa buah syarikat lori dahulu untuk membezakan jenis lori dan harga yang ditawarkan.

BUAT LABEL PADA KOTAK

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya di Malaysia

Label semua kotak dengan cermat supaya anda tidak pening kepala apabila mencari barang yang ingin digunakan. Tulisan label pada kotak pula haruslah yang mudah dibaca. Pakai marker pen gelap yang jenis permanent agar tidak mudah hilang tulisan pada kotak.

BUAT CHECKLIST

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Berkebolehan

Buat senarai semak perkara-perkara yang perlu dilakukan sebelum dan semasa berpindah. Adanya senarai semak ini, anda dapat membuat kerja secara sistematik dan terkawal. Barang yang tidak digunakan atau sudah rosak adalah lebih elok dibuang.

ASINGKAN BARANG IKUT KATEGORI

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Terbaik

Jangan main hentam je. Asing barang yang berharga seperti barang kemas, komputer riba dan sebagainya dalam tempat selamat dan tidak bercampur dengan kotak lain. Pinggan dan peralatan dapur yang lain juga haruslah disusun dan dibungkus dengan baik. Jangan campurkan dengan kotak barangan lain takut pecah pula.

BERSIHKAN RUMAH DAN BUANG BARANG YANG TIDAK BERGUNA

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya di Johor Bahru

Pastikan rumah ditinggalkan dalam keadaan bersih dan berkunci. Pastikan untuk memulangkan kunci pada tuan rumah. Dan jangan sesekali tinggalkan rumah lama dalam keadaan kotor dan berbau. Basuh rumah lama dan buang barang yang tidak sepatutnya ada. Kalau ada barang seperti baju-baju lama yang tidak pakai boleh disedekahkan.

Perkhidmatan Lori Sewa Dan Pindah Barang Di Nusajaya, Johor

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Power

Seperti yang kita ketahui, terdapat pelbagai pilihan untuk perkhidmatan pindah rumah di sekitar kawasan Nusajaya, Johor ini. Ingin pindah rumah dan mencari perkhidmatan yang dipercayai, berpatutan, cepat dan mesra? MyLorry disini menawarkan apa yang anda cari. Tiada cas tersembunyi dan bersedia berkhidmatan untuk anda 24 jam 7 hari dengan penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia.

Tenaga Pekerja Yang Profesional

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Murah

Setiap daripada anggota pasukan kami telah dilatih secara professional dalam mengendalikan dan menjaga barangan para pelanggan kami. Dengan pengalaman dan kemahiran yang tinggi oleh anggota kami, kami yakin dapat memberikan jaminan kepada pelanggan-pelanggan kami atas setiap barang yang dipertanggungjawabkan kepada kami.

Perkhidmatan Lori Sewa Untuk Semua Urusan Pindah

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Mudah

Digunakan untuk kerja-kerja pindah rumah,pejabat,dan kilang-kilang. MyLorry juga turut menyediakan perkhidmatan packing dan wrapping untuk mengelakkan barang-barang anda rosak semasa aktiviti perpindahan. MyLorry mempunyai pekerja yang terlatih dan mahir di dalam urusan perpindahan. Perkhidmatan MyLorry menyeluruh ke seluruh semenanjung malaysia untuk menghantar barang pindah anda.

Pelbagai Pilihan Pakej Untuk Anda

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya 2019
 • Lori dan Pemandu sahaja
 • Lori Serta Pemandu + Pembantu
 • Khidmat Membungkus & Membalut Barangan
 • Khidmat Labelling, Marking Barangan
 • Khidmat Dismantle Katil, Almari, Meja, Astro dan lain-lain
 • Aksesori Perlindungan Tambahan (Bubble Plastik, Strech Film, Kotak)

Menyediakan perkhidmatan lori sewa dengan harga yang murah.

Sesuai untuk :

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Berpatutan
 • Pindah Rumah, Pejabat
 • Penghantaran Barangan Kiriman dari Gudang
 • Penghantaran produk makanan
 • Penghantaran Barangan Ekspo dan Karnival
 • Penghantaran Peralatan Kenduri & Perkahwinan
 • Barangan landscape
 • Barangan elektrik
 • Barangan terbuang & terpakai
 • Dan lain2 yg bersesuaian

Ini Adalah Sebab Utama Mengapa MyLorry Menjadi Pilihan Warga Nusajaya, Johor

Tujuan utama MyLorry adalah memastikan apa yang anda perlukan dapat dipenuhi dan anda berpuas hati dengan hasil kerja mereka.

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Johor
 1. MyLorry akan mematuhi segala peraturan yang anda berikan semasa mengangkat barang
 2. Anda boleh mengawasi pekerja MyLorry semasa mereka melakukan kerja, sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kerja yang mereka lakukan, anda boleh komplen kepada pihak MyLorry
 3. Jika terdapat perabot rumah yang perlu dibuka dan dipasang kembali, MyLorry boleh uruskan pekerjaan tersebut. Anda hanya perlu lihat dan rilex sahaja
 4. Proses memasukkan barang kedalam rumah atau pejabat akan dilakukan dengan cermat. Anda boleh mengarahkan pekerja MyLorry untuk meletakkan barang di bilik atau lokasi yang diminta

Sewa Lori Termurah Di Nusajaya Tanpa Caj Tersembunyi

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya 2019 dan 2020

Sebut harga akan di berikan setelah pelanggan memaklum kan tempat untuk menaikkan barang dan tempat menurun kan barang.Pemandu tidak akan terlibat dengan tugas mengangkat barang dari kediaman ke lori sebaliknya pemandu hanya akan membuat penyusunan di dalam lori sahaja. Man power akan di berikan atas permintaan dari pelanggan sahaja dan caj akan di kena kan bagi setiap orang yang di minta.Tiada charges tersembunyi daripada MyLorry

MyLorry Kerja Dengan Cermat Demi Kepuasan Pelanggan. Lihat Testimoni :

Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Boleh
Servis Pindah Rumah Di Nusajaya Johor Bahru
Servis Pindah Rumah Di Nusajaya 2020

Dapatkan Perkhidmatan Lori Sewa Terbaik MyLorry Hari Ini!

MYLorry | Servis Pindah Rumah Terbaik Di Nusajaya
Hotline : Tekan untuk telefon ( 011-32551000 ) | Tekan Untuk WhatsApp
Facebook : MYLorry
Website : https://www.mylorry.com.my/

TELEFON

v

WHATSAPP