Seluruh Kawasan

Johor, MY.

}

9.00 - 18.00

Setiap Hari

WHATSAPP SEKARANG

011-3255 1000

Sudah pasti ramai yang mencari lori sewa murah dengan perkhidmatan yang berkualiti terutama dalam urusan untuk pindah barang. Tanpa mengira barang rumah, pejabat, kedai atau lain-lain, perkhidmatan lori sewa murah memang sentiasa dicari-cari. Nak cari syarikat sewa lori memang banyak. Mana satu yang terbaik dan murah di Pengerang Johor?

Servis Pindah Rumah di Pengerang Lejen

Sewa Lori Murah Di Pengerang, Johor

Servis Pindah Rumah di Pengerang ke KL

Mencari sewa lori murah di Pengerang? Inilah masanya anda mencuba perkhidmatan sewa lori dari MyLorry. MyLorry merupakan syarikat milikan bumiputra yang beroperasi di Kluang, Johor menawarkan perkhidmatan lori sewa pindah rumah, pindah barang pejabat dan penghantaran barang di seluruh semenanjung Malaysia. Di MyLorry mereka menawarkan lori sewa 1 tan, 3 tan, 5 tan dan pacuan 4 roda (4×4) dengan kadar bayaran yang murah, tiada kos tersembunyi, pekerja yang berpengalaman dan perkhidmatan yang terbaik untuk pelanggan-pelangganya.

Kerja tambahan yang MyLorry sediakan:

Servis Pindah Rumah di Pengerang Johor
  • Pekerja mahir dalam proses pindah
  • Packing
  • Wrapping
  • Buka & pasang perabot
  • Menjual kotak untuk pembungkusan

Anda juga boleh memohon apa-apa kerja tambahan kepada pekerja mereka. Kepuasan pelanggan adalah keutamaan MyLorry.

Kenapa MyLorry?

Sebut harga Serta Merta dan Tetap

Dapatkan sebut harga dalam masa bawah 30 saat! Jangan risau, sebut harga adalah muktamad dan merupakan harga yang akan dibayar pada hari perpindahan. Caj lebihan hanya akan dikenakan sekiranya perlu membuat perjalanan kedua.

Keselamatan

MyLorry akan cuba sedaya upaya untuk memastikan barangan anda selamat sampai ke destinasi yang dituju. Setiap pemandu telah diselidik latar belakangnya, memastikan mereka mempunyai lesen dan kepakaran untuk menguruskan barangan anda.

Servis Pindah Rumah di Pengerang 2020

Khidmat Pelanggan Mesra

Pihak MyLorry akan berusaha untuk memberikan khidmat pelanggan yang profesional dan berkualiti kepada semua pelanggan. Polisi “Pelanggan Dahulu“ memastikan segala permintaan atau aduan anda dilayan dan diselesaikan.

Lori Sewa 24 Jam Di Pengerang, Johor

Pindah rumah atau pejabat tidak kira masa dan tempat. Di MyLorry anda tentukan waktu perjalanan, hal lain biar team MyLorry uruska

Perkhidmatan Sewa Lori Terumah Di Pengerang, Johor

Servis Pindah Rumah di Pengerang Padu

Di luar sana memang banyak perkhidmatan sewa lori cuma yang membezakannya adalah harga yang ditawarkan sepadan atau tidak dengan kualiti. Boleh dikatakan harga yang MyLorry tawarkan adalah yang termurah berbanding khidmat lori sewa lain. Tentang kualiti sudah pasti hanya yang terbaik ditawarkan kepada pelanggan.

Tenaga Pekerja Yang Mahir Dan Berpengalaman

Tempah lori sewa, van dan 4×4 yang mudah, murah dan senang. MyLorry mengambil pemandu-pemandu yang berpengalaman dan mempunyai reputasi yang bagus sebagai rakan kongsi untuk memastikan barang-barang anda selamat sampai ke destinasi yang dituju.

Pakej Lori Sewa Yang Ditawarkan :

Lori sewa 1 tan

Servis Pindah Rumah di Pengerang 2019

Barang-barang yang boleh dimasukkan adalah sangat terhad kerana saiz panjangnya yang pendek iaitu 10 kaki sahaja. Antara barang yang sesuai ialah barang-barang pindah bilik, kotak-kotak, perabot-perabot kecil dan lain-lain. Lori jenis ini mempunyai ketinggian 5 kaki sahaja. Sekiranya terdapat barang-barang yang melebihi dari ketinggian tersebut, barang itu hendaklah dibaringkan dan diletakkan dengan cermat. Lori sewa 1 tan juga sesuai untuk membawa barang-barang sejuk beku kerana ianya dilengkapi penyejuk dibahagian belakangnya.

Lori sewa 3 tan

Servis Pindah Rumah di Pengerang Hebat

Lori sewa 3 tan panjangnya ialah 14 kaki. Lori ini sesuai membawa barang-barang berat, barang industri, pindah rumah yang mempunyai jumlah barang yang banyak. Harga lori sewa 3 tan agak berbeza dengan lori sewa 3 tan. Disebabkan saiznya yang agak besar, jadi harganya juga agak besar. Mungkin 30% hingga 70% lebih mahal dari harga lori 1 tan.

Lori sewa 5 tan

Servis Pindah Rumah di Pengerang 2020 dan 2019

Pelanggan yang mempunyai kuantiti barang yang banyak atau tinggal di rumah yang luas selalunya memerlukan lori yang bersaiz besar untuk proses pemindahan. Bagi yang tinggal bujang atau menyewa bilik pula sudah cukup dengan lori 1tan. Pemilihan lori yang sesuai dengan muatan amat penting untuk penjimatan kos anda.

Pacuan 4 Roda (4×4)

Servis Pindah Rumah di Pengerang Pantas

Perkhidmatan 4×4 sewa dengan harga yang berpatutan.Sewaan 4wd ini tidak hanya terhad kepada penggunaan site atau construction sahaja. Anda juga boleh menyewa 4×4 ini untuk kegunaan lain. Anda boleh menggunakan 4wd ini untuk aktiviti pindah rumah, mengangkat barang-barang, ataupun aktiviti lasak di pendalaman dan hutan yang mana kenderaan normal tidak boleh melaluinya

Setiap Lori Berbeza Harganya

Servis Pindah Rumah di Pengerang 2019 2020

Setiap saiz lori ada harga yang berlainan, disebabkan oleh saiz muatan yang berbeza dan keupayaan lori tersebut. MyLorry sedia memberikan anggaran sebenar muatan barangan anda agar bersesuaian dengan bajet poket anda.

Dapatkan Khidmat Nasihat MyLorry Untuk Memilih Jenis Lori Yang Sesuai

Servis Pindah Rumah di Pengerang 2019 dan 2020

Kita sebagai pengguna harus bijak memilih lori yang sesuai untuk digunakan. Jika anda keliru dan masih runsing mengenai lori yang bersesuaian, anda boleh dapatkan khidmat nasihat daripada perunding professional MyLorry. Bukan sahaja selesai masalah pengangkutan, malah, jika gunakan perkhidmatan MyLorry selesai sekali dengan pemindahan rumah anda.

Barangan Pelanggan Dijaga Dengan Baik Sepanjang Perjalanan. Lihat Hasil Kerja MyLorry :

Servis Pindah Rumah di Pengerang Malaysia
Servis Pindah Rumah di Pengerang ke Kuala Lumpur
Servis Pindah Rumah di Pengerang Johor Bahru

Cuba MyLorry sekarang untuk alami satu cara yang baru untuk menempah lori sewa, van dan 4×4 di Malaysia.

MYLorry | Servis Pindah Rumah Terbaik Di Pengerang
Hotline : Tekan untuk telefon ( 011-32551000 ) | Tekan Untuk WhatsApp
Facebook : MYLorry
Website : https://www.mylorry.com.my/

TELEFON

v

WHATSAPP